
استفاده از تکنولوژی روز دنیا
افتخار شرکت نوان استفاده از پیشرفته ترین تکنولوژی های روز دنیا در شرکت نسبت به شرکت های دیگر می باشد. که این امر باعث افزایش چندین برابر کیفیت طراحی دکوراسیون شده است و هزینه بسیار کاهش یافته است

يک سوال غلط: کابينت هاي گلاس بهتره يا ام دي اف ؟
اونهايي که واقعا با هم تفاوت دارن (مثل کابينت هاي گلاس و کابينت ملامينه) تفاوتشون توي روکشه، نه مغز ، چون مغز همه ام دي افه (بگذريم از تفاوت کيفيت ام دي اف ها با هم ) تفاوت توي روکش روي ام دي اف هاست که ضخامتشون از يک ميليمتر هم کمتره . اگر شما بگين تفاوت کابينت ام دي اف با هاي گلاس چيه ؟ سوالتون اشتباهه ، چون کابينت هاي گلاس همون کابينت با درب ام دي اف و روکش هاي گلاسه ،يعني شما داريد مغز يه ورق رو با روکش ورق مقايسه ميکنيد...!؟

تفاوت کابینت کلاسیک و مدرن
وقتی قصد دارید کابینت جدید برای آشپزخانه خریداری کنید اولین چیزی که باید در مورد آن تصمیم بگیرید نوع دیزاین آشپزخانه است. برای دکوراسیون آشپزخانه اصولاً افراد بین سبک مدرن و کلاسیک یکی را انتخاب میکنند و کابینت ها را بر اساس این دو سبک طراحی و در آشپزخانه نصب مینمایند. طراحی دکوراسیون آشپزخانه یک امر شخصی ست و شما طبق سلیقه و آنچه که در ذهن دارید میتوانید طرح ها و ایده های خود را به طراحان معرفی کنید تا آنها آشپزخانه ای بی نظیر مطابق میل شما طراحی کنند. قبل از اقدام به انتخاب کابینت بهتر است با کابینت مدرن و کلاسیک آشنا شوید و با آگاهی از خصوصیات آنها و با توجه به فضای آشپزخانه خود یکی از آنها را انتخاب نمائید.

کابینت کلاسیک
کابینت کلاسیک یا سنتی نه تنها نمادی از طراحی دکوراسیون آشپزخانه در زمان های گذشته است بلکه حسی گرم, صمیمی و اصیل را وارد فضای آشپزخانه میکند. این نوع کابینت آشپزخانه از چوب طبیعی ساخته میشود و بافت چوب به راحتی در نمای آنها قابل رویت است. این کابینت ها در مقایسه با کابینت های مدرن که درب آنها لبه ی صاف دارند, دارای درب هایی با زوایای ملایم تری هستند.
در این کابینت ها وجود بافت های طبیعی قابل رویت علاوه بر وجود دستگیره های برنجی, برجستگی ها و حکاکی های بی نظیر, زیبایی منحصر بفردی به کابینت های کلاسیک میبخشد. وقتی صحبت از سبک کلاسیک میشود ناخودآگاه سبک روستیک نیز به ذهن خطور میکند در حالی که این دو سبک با هم متفاوت هستند. در طراحی کابینت کلاسیک یا سنتی از رنگ هایی مانند خاکستری, قهوه ای, سفید, طوسی و کرم بیشتر از سایر رنگ ها استفاده میشود.

کابینت مدرن
دکوراسیون آشپزخانه مدرن بر پایه کاربرد و استفاده طراحی میشود. در طراحی این آشپزخانه ها تا حد امکان سعی میشود اصول بهینه سازی فضا رعایت شود و از گوشه و کنار آشپزخانه برای نگهداری ظروف, وسایل, مواد غذایی و … استفاده شود. کابینت مدرن دارای سطحی یکدست و براق با لبه های صاف میباشد و طراحی آن به نحوی صورت میگیرد که با هدفی کاملاً کاربردی در آشپزخانه تعبیه میشود. در ساخت کابینت مدرن از متریال های مختلفی از جمله چوب, پلی گلاس, هایگلاس, پی وی سی و … استفاده میشود. ظاهر کابینت های مدرن شیک و زیبا هستند و تمیز نمودن آنها نیز به آسانی انجام میگیرد.
یکی از ویژگی های منحصر بفرد کابینت های مدرن طرح های ساده و بی آلایش آنهاست. این کابینت ها در طرح ها و رنگ های متنوع و زیبایی ساخته میشوند و با هر سلیقه ای همخوانی دارند. کابینت های امروزی اصولا از جنس ام دی اف ساخته میشوند و به دلیل استفاده از انواع روکش های محافظی مانند اکریلیک, HPL , پی وی سی که بر روی آنها قرار میگیرد دوام و طول عمر بالایی دارند و برخی از آنها در برابر مواد شیمیایی و شوینده ها مقاوم بوده و دچار آسیب نمیشوند.

کابینت ممبران چیست و انواع آن کدام است؟
کابینت ممبران به کابینتی گفته میشود که در آن از روکش ممبران استفاده شده باشد.
بهتر است بگوییم که ممبران یا وکیوم یکسری روکش پیویسی هستند که بر روی جنسهای مختلف از جملهام دی اف، چوب یا نئوپان کشیده میشوند و به آن جنس خام زیبایی میبخشند.
اکثر این روکشهای پیویسی بر رویام دی اف کشیده میشوند و متریال خام کابینتهای ممبران اغلب ام دی اف است.
روال کار به این صورت است که بر رویام دی اف خام یا ام دی افی که با دستگاه سیان سی ابزار زده شده است ابتدا چسب زده میشود و به کمک تکنولوژی مخصوص روکش ممبران برای روی آن وکیوم میشود.
معمولاً به دلیل قیمت بالا، فقط آن سمت ام دی اف که به سمت بیرون است روکش ممبران میشود و طرف دیگر با پیویسی سفید پوشش داده میشود.
معمولاً کابینت ممبران را با کابینت کلاسیک یکی میدانند اما درواقع کابینت ممبران میتواند هم به صورت کلاسیک و هم به صورت مدرن کار شود.
اگر بر روی یک ام دی اف طرحهای کلاسیک کار شود و بعد روکش ممبران شود طبیعتاً به آن کابینت کلاسیک میگویند و اگر به صورت ساده روکش شود میتوان در کار مدرن از آن استفاده کرد.
کابینت ممبران دارای مدلهای مختلف و دو نوع طرح روکش است. نوع اول هم مناسب طرحهای کلاسیک و هم مناسب طرحهای مدرن است، اما روکشهای ضخیمتر و براق نیز وجود دارد که مخصوص کابینت ممبران مدرن است.
با توجه به طرح و رنگ میتوان از روکشهای نوع اول در طرحهای مختلف مدرن و کلاسیک کابینت ممبراناستفاده کرد و روکش نوع دوم که ضخیم و براق است فقط در طرحهای مدرن قابل استفاده است.
به این نکته توجه کنید که کابینت ممبران تأثیر زیادی در دکور آشپزخانه و زیبایی خانه دارند و از طرفی تنوع طرح در کابینت ممبران نسبت به بقیه جنسهای کابینت بیشتر است.

کابینت ممبران چه مزایایی دارد؟
مزایای کابینت ممبران در دکور آشپزخانه متعدد و متفاوت است که به بررسی هرکدام از آنها میپردازیم.
اولین و شاید از مهمترین مزایای کابینت ممبران در دکور آشپزخانه تنوع طرح پذیری آن است، یعنی با استفاده از تکنولوژی سیان سی و وکیوم میتوان انواع طرحها را بر رویام دی اف پیاده کرد و سپس آن را روکش کرده و استفاده کرد.
از دیگر مزایای کابینت ممبران قیمت مناسب و متناسب با طرح و اجرای این کابینت است. زیرا به نسبت کابینتهای کلاسیک ساخته شده با چوب دارای قیمت پایینتری بوده و همان قابلیت طرح پذیری را دارد و بعضاً ازلحاظ ریزه کاری و طراحی قویتر از کابینتهای طرح کلاسیک باشد.
همینکه بتوان با قیمت پایینتر کابینتی شبیه به کابینتهای کلاسیک را اجرا کرد خود از مزایای کابینت ممبران است.
باید در نظر داشت که وقتی روکش به صورت یکپارچه بر رویام دی اف مینشیند و دیگر جای درز و یا بندی موجود نیست زیبایی کار دوچندان میشود و بر مزایای کابینت ممبران میافزاید.
از دیگر مزایای کابینت ممبران در دکور آشپزخانه عدم نفوذ آب و رطوبت به لایههای ام دی اف است که به نسبت بقیه کابینتها در زمینه رطوبت و آب قویتر است.
از مزایای کابینت ممبران این است که معایب روکش ام دی افهای معمولی که به صورت ملامینه و از نوع وینیل بودند بر طرف شده است.
روکشهای پیویسی ممبران برخلاف روکشهای ملامینه بخار نمیشود و هوای خانه را آلوده نمیسازد. روکشهای ملامینه به مرور زمان میتوانند مشکلات تنفسی خفیفی را برای کودکان و سالمندان ایجاد کنند اما روکش ممبران فاقد چنین مضراتی است.
لازم به ذکر است کهام دی افهای معمولی برای محیط زیست مضر بوده و بهواسطه ماده وینیل آن را آلوده میکند اما روکشهای پیویسی ممبران چنین مشکلی را ایجاد نمیکند و این از مزایای کابینت ممبران است.
از دیگر مزایای کابینت ممبران نسبت به کابینتهای چوبی این است که نگهداری آسانتری دارند. ازاینرو که هرچند وقت یکبار کابینتهای چوبی باید رنگ یا روغن شوند تا تازگی خود را نمایان سازند اما کابینت ممبران اینگونه نبوده و با یک پاک کردن ساده، تازگی خود را دارد. در ضمن به خاطر روکش پیویسی لکهها بهراحتی از روی آن پاک میشوند.

معایب کابینت ممبران چیست؟
یکی از معایب کابینت ممبران در دکور آشپزخانه این است که به نور و حرارت حساسیت داشته و به مرور زمان و در برابر نور آفتاب امکان تغییر رنگ در آن وجود دارد.
البته باید در نظر داشت که اگر جنس چسب روکش مناسب نباشد در اثر نور آفتاب و یا حرارت امکان ضعیف شدن چسب وجود دارد که تبعات آن شامل باد کردن روکش یا جدا شدن روکش از ام دی اف میشود که نهایتاً خرابی کل کار را به همراه دارد و این از معایب کابینت ممبران است.
نکته بعدی که جزو معایب کابینت ممبران محسوب میشود این است که نسبت به اجسام تیز حساسیت دارد و در اثر برخورد یا کشیده شدن این اجسام امکان پاره شدن روکش وجود دارد. باید کاملاً مراقب بود که اجسام تیز برخوردی با روکش نداشته باشند، در غیر این صورت باید هزینه و زمان زیادی را صرف تعمیر آن کرد.
از دیگر معایب کابینت ممبران ظرافت زیاد طرحها است. اگر طرحی که برای کابینت انتخاب میکنید دارای ریزهکاری زیاد و یا طرحهایی با اشکال کوچک باشد، آنگاه نباید انتظار کار بسیار ظریفی را داشته باشید زیرا وکیوم روکش پی وی سی در اینگونه طرحها معمولاً دقت بالایی نداشته و از کیفیت کار کاسته میشود.
باید سعی شود طرحها و یا برجستگیهای کابینت خیلی ریز و ظریف نباشند تا لایه پیویسی آن را بهخوبی و با دقت بالایی پوشش دهد که این از معایب کابینت ممبران است.
از دیگر معایب کابینت ممبران تعمیر کابینت با طرح و رنگ اولیه است. تصور کنید کابینت ممبران را در خانه خود نصب کردهاید و پس از سه سال یکی از دربهای کابینت دچار مشکل شد و نیاز به ساخت مجدد آن درب است. حال پیدا کردن همان طرح و کد رنگ سه سال پیش کمی دشوار است مگر اینکه در ابتدای کار نوع روکش ممبران خود را از شرکتهای معتبر تهیه کرده باشید که بعد از گذشت چند سال امکان موجودی آن کد رنگ و طرح بیشتر باشد. ولی هیچ تضمینی وجود ندارد زیرا بازار مدام با سلیقه مشتری تغییر میکند و این امری کاملاً عادی است.
از دیگر معایب کابینت ممبران تنوع کیفیت اجرا است. کیفیت و ماندگاری کابینت ممبران به مجری کابینت بستگی دارد. این امکان دارد که مجری کابینت مرحله روکش را به یک کارگاه عادی بسپارد و این امکان وجود دارد که آن را به یک شرکت قوی بسپارد. درنتیجه تنوع کیفیت اجرایی مخصوصاً در مرحله روکش کابینت ممبران، به نوعی میتواند جزو معایب کابینت ممبران به حساب آید.

صفحه های روی کابینت که به آن کانتر نیز گفته می شود جنس ، کیفیت و قیمت های متفاوتی دارند ؛ همانطور که می دانیم اهمیت انتخاب صفحه روی کابینت دست کمی از انتخاب صحیح اندازه ، جنس و رنگ کابینت ندارد به عبارت دیگر اگر انتخاب کابینت صحیح انجام شود ولی جنس صفحه خوبی برای کابینت استفاده نکنید تمام زحمت های شما به هدر رفته است .
صفحه کابینت باید سال ها مورد استفاده قرار گیرد پس گزینش یک صفحه خوب خصوصا برای کابینت های زمینی خیلی مهم است و نیازمند شناخت نوع ، جنس و کیفیت این صفحه ها است.

کورین : صفحه کورین را بشناسیم
ورین یک صفحه نسبتا جدید برای روی کابینت ها است که برای آشپزخانه و حمام مورد استفاده قرار می گیرد و از مواد ترکیبی جامد تشکیل شده است. از بهترین و خوب ترین ویژگی هایی که کورین را محبوب کرده است ؛ می توان به دامنه وسیع رنگ های گوناگون آن برای پوشش هر نوع سطح داخلی اشاره کرد . بهتر است مزایای و معایب آن را بشناسیم.
مزایای این کانتر :
- کورین یکپارچه و بدون درز است و گرد و خاک را به خود جذب نمی کند.
- ضد لک ، ضد زنگ ، ضد جرم ، ضد آب
- در برابر ضربه مقاوم هستند.
- قابلیت طراحی و فرم پذیری ( خم دادن ، بریده شدن ، سوراخ کردن ) دارد.
- کورین را می توان به طور دائم ترمیم و تعمیر کرد
- و در آخر خالی از لطف نیست که بدانید در برابر اسید های آزمایشگاهی مقاوم است.
برویم سراغ معایب آن :
- این صفحه به حرارت بسیار بالا حساس است پس باید رعایت کنید
- تحمل فشار بیش از اندازه را ندارد و می شکند
- و در آخر هم بگوییم که 100 درصد ضد خش نیست ؛ کاملا برعکس صفحه کوارتز

کوارتز : کورین یا کوارتز؟ انتخاب باشماست
این مدل صفحه های روی کابیت این روزها محبوبیت زیادی در بین مشتریان دارند اما به اشتباه در بین مردم به کورین معروف شده اند اما درحقیقت این کانترها که از جنس سنگ کوارتز هستند و تفاوت بالایی با کورین دارند که با خواندن مزایا و معایب آنها می توانید به راحتی این تفاوت را درک کنید.
باید بگوییم که کوارتز نیازی به مراقبت و نگهداری ندارد و مهندسی شده هستند . باوجود این که قیمت بالایی دارند اما طرفدار زیادی دارند.
مزایای عالی کوارتز
- نگران لک شدن و خش افتادن این صفحه نباشید
- تنوع رنگ بالا با ثبات رنگ عالی ، زیبایی ظاهری
- صاف ، یکدست و براق هستند ( نگران نفوذ و رشد باکتری ، قارچ و نفوذ رطوبت در این صفحه نباشید زیرا هیچ خلل و فرجی ندارد به عبارت دیگر ضد باکتری است )
- عدم جرم گیری و نظافت آسان ( این صفحه نیاز به هیچ شوینده ای ندارد و به راحتی می توانید با آب و صابون آن را تمیز کنید )
- مقام در برابر آتش سوزی ، ترک خوردگی و شکستن
- دوام بسیار بالایی دارد
- کوارتز 100 درصد ضد خش است .
- ضد گرما ، ضد اسید ، ضد ضربه هستند.
کوارتزها قطعات سنگ درشتی هستند که رگه هایی در آن می توانید مشاهده کنید و بسیار براق هستند. کوارتز ها از سنگ های گرانیت هم ماندگاری بیشتری دارند ، دامنه رنگی گسترده ای نیز دارند .

لمینیت
جنس پانل اصلی این صفحه از MDF خام بوده است و دارای روکش فورمیکا (HPL) است . لمینت یک گزینه مناسب از نظر ارزان قیمت بودن است . لمینیت را به خاطر برند معروف فورمیکا با نام فورمیکا نیز می شناسند این کانتر مانند دیگر محصولات دارای معایب و مزایایی است :
معایب و مزایای لمینیت :
نصب آن باید با دقت انجام شود تا به صفحه آسیب نزند و اب نیز نفوذ نکند – هیچ لمینیت 100 درصد بدون خش و لکی وجود ندارد – نوع لمینت High Pressure Laminate "HPL” با کیفیت ترین محسوب می شود – قابل ترمیم است – تنوع رنگی بسیار بالایی دارد – درگذشته لمینیت ها مقاومت بسیار کمی داشتند اما امروزه بسیار مقاوم تر شدند پس بر اساس شنیده های گذشته قضاوت نکنید – مواد پاک کننده روی رنگ آن تاثیر می گذارند و باعث پاک شدن رنگ آن می شوند – لکه اسید روی آن باقی می ماند – در برابر حرارت مقام بالایی ندارد – به راحتی نصب و تعویض می شود .

سنگ مرمر : محبوب ترین انتخاب برای آشپزخانه
سنگ مرمربا جود معایبی که دارد و در ادامه می خوانید ؛ جزء محبوب ترین انتخاب ها برای صفحه روی آشپزخانه است و طرفدارهای خاص خود را دارد.
معایب و مزایای این سنگ زیبا :
این سنگ زیبا و طبیعی ظاهری برازنده دارد اما در برابر ضربه ها ، خراش های چاقو و ساطور آشپزخانه اصلا مقاومت ندارد – سطح صاف و صیقلی سنگ مرمر یک پاکی و طراوت زیبایی به آشپزخانه می بخشد – به دنبال آشپزخانه کلاسیک هستید این سنگ یک انتخاب عالی است – خراش های ظریف را نشان نمیدهد و هرگز کهنه نمی شود
در برابر مواد شیمیایی و اسیدی مقاومت ندارد به عنوان مثال اگر کمی آبلیمو روی مرمر بریزد اطراف آن سفیدک می زند – سنگ مرمر برخلاف سنگ مرمریت نور را از خود عبور می دهد – به خاطر وجود خلل و فرج هایی درمقابل لک آسیب پذیر است .