از زمانی که سروکله کابینت‌ها پیدا شد آشپزخانه‌ها شمایل جدید و شیکی به خود گرفتند. کابینت‌ها نیز مانند اکثر وسایل خانه انواع مختلفی دارند. در این مقاله به طراحی کابینت مدرن ، انواع آن و تفاوت این نوع کابینت‌ها با نوع کلاسیک آن خواهیم پرداخت؛ با نوان کابینت همراه باشید.

کابینت مدرن چیست؟

این نوع طراحی سبکی برای طراحی دکوراسیون آشپزخانه است که بر خلاف طراحی کابینت کلاسیک بسیار ساده و مینیمال است. در این سبک طراحی‌های شلوغ و اشرافی جایی ندارند و در عوض از سادگی، تک رنگ بودن و شیک بودن برای آراستن آشپزخانه بهره می‌برند. امروزه کابینت مدرن به انتخاب بسیاری از افراد و خانم‌های خوش سلیقه تبدیل شده است.

مشاهده کنید: جدیدترین مدل کابینت مدرن و شیک 

 

طراحی کابینت مدرن
طراحی کابینت مدرن

 

ویژگی های طراحی کابینت مدرن

  • در کابینت‌های جدید طرح در حذف شده است یا درهای ساده‌ای دارند.
  • دو رنگ یا تک رنگ هستند.
  • از رنگ‌های خنثی ساخته شده‌اند.
  • از جنس چوب، لمینت و انواع شیشه ساخته می‌شوند.
  • لبه‌های آن فاقد قاب یا لبه و لوازم اضافی هستند.
  • تزئینات آن‌ها کم و در نهایت سادگی است.
  • در این نوع کابینت اشکال هندسی بسیار کم وجود دارد و برای طراحی از خطوط ساده استفاده می‌کنند.
  • ارتفاع کابینت مدرن تا سقف است و ابعاد بزرگ‌تری هم دارند.

انواع طراحی کابینت مدرن

این سبک طراحی دارای 4 نوع مختلف است که در ادامه به تفکیک به مشخصات و جزئیات هر کدام از این 4 نوع اشاره می‌کنیم.

کابینت گلاس

این نوع کابینت سطح درخشانی داشته و از ام دی اف به اضافه ورق‌های گلاس ساخته می‌شود. سطح درخشان و شفاف کابینت گلاس به آشپزخانه شما جلوه ویژه‌ای می‌دهد. طراحی کابینت های گلاس قیمت‌ بالاتری نسبت به انواع دیگر طراحی کابینت مدرن دارند.

کابینت فوق برجسته

این نوع کابینت دارای ضخامت 16 میل بوده و از روکش‌های کره‌ای در رنگ‌های متنوع تشکیل می‌شوند. کابینت فوق برجسته از یک برند ایتالیایی الهام گرفته شده است. این نوع کابینت گره‌های مصنوعی چوب دارد که با هزینه‌ای معقول ظاهر شیک و جدیدی برای آشپزخانه شما می‌سازد.

کابینت ملامینه یا ام دی اف

سبک جدیدی از کابینت‌های ام دی اف وجود دارند که دارای روکش ملامینه هستند. این کابینت‌ها مغز نئوپان دارند و با روکشی از جنس ملامینه که ضد آب و ضد خش است پوشانده شده‌اند. نئوپان بسیار به آب حساس است؛ بنابراین از این نوع طراحی کابینت مدرن، برای ساخت کمد دیواری، کتابخانه و قسمت‌هایی از آشپزخانه که به سینک نزدیک نیستند، استفاده می کنند.

کابینت دو رنگ

این نوع کابینت برای خانواده‌هایی از سبک‌های مدرن استقبال می‌کنند انتخاب خوبی خواهد بود که با ترکیب دو رنگ جذاب می‌توانند دیزاین شیک و جدیدی به دست بیاورند. در کابینت دو رنگ بهتر است یکی از رنگ‌ها سفید یا از رنگ‌های خنثی و نود انتخاب شود.

رنگ بندی کابینت مدرن چگونه است؟

خبر خوب برای طرف‌داران کابینت مدرن این است که این سبک دارای رنگ بندی بسیار متنوعی است. شما باید از ترکیب دو رنگ که در چرخه رنگ به هم نزدیک هستند استفاده کنید. ترکیب بیش از دو رنگ اصلاً ایده جالبی نخواهد بود. توصیه ما این است که از رنگ‌های روشن و خنثی استفاده کنید؛ زیرا این رنگ‌ها به نورپردازی بهتر محیط آشپزخانه کمک می‌کنند، فضا را بزرگ‌تر نشان می‌دهند و انرژی مثبت بهتری دارند. همچنین ترکیب یک رنگ روشن و یک رنگ تیره نیز ایده جالبی است. مخصوصاً اگر آشپزخانه بزرگی داشته باشید. در ادامه می‌توانید عکس کابینت مدرن را مشاهده کنید که در آن‌ها چندین رنگ زیبا برای ایده و الهام گرفتن شما گنجانده شده است.

شاید سوال شما باشد: کابینت مدرن یا نئوکلاسیک؟!

 

طراحی کابینت مدرن
طراحی کابینت مدرن

 

طراحی کابینت مدرن در آشپزخانه

قبل از شروع به انجام هر کاری و خرید وسایل مورد نیاز بهتر است با کابینت ساز خود مشورت کرده و طرح آشپزخانه خود را از قبل آماده کنید. طراحی کابینت به شما کمک می‌کند قبل از هر کاری بتوانید جزئیات آشپزخانه خود را پس از اتمام کار ببینید که ایده فوق‌العاده‌ای است. علاوه بر این شما می‌توانید قسمت‌هایی از آن را که با سلیقه شما هم‌خوانی ندارد تغییر دهید. به طور کلی تفاوت طراحی کابینت مدرن و کلاسیک بسیار مشهود است و با یک نگاه اجمالی نیز مشخص می‌شود. تفاوت این دو سبک از طراحی آشپزخانه در مطالب بعدی مورد بررسی قرار خواهد گرفت.

 سخن پایانی

طراحی کابینت مدرن یکی از سبک‌های شناخته شده و محبوب برای دیزاین آشپزخانه است. این مطلب جهت آشنایی بیشتر علاقه‌مندان با انواع کابینت جدید و مدرن و سایر جزئیات آن تهیه شده است. اگر دوست دارید با دیگر انواع طراحی، مانند طراحی کابینت نئو کلاسیک آشنا شوید، به صفحه ی دیگر نوان کابینت مراجعه کنید. کابینت مدرن به سبکی از دکوراسیون و طراحی کابینت آشپزخانه گفته می‌شود که در آن سادگی، حرف اول را می‌زند.

کابینت مدرن ، از هر جنس و رنگی که باشد، ویژگی اصلی آن سادگی است. این سبک، تماما نقطه مقابل کابینت کلاسیک بوده و در آن، خبری از طرح‌ها و مدل‌های سلطنتی و اشرافی نیست! این کابینت‌ها هر چه بیشتر ساده باشند، بیشتر به سبک کابینت مدرن آشپزخانه نزدیک‌ترند.