معایب برچسب کابینت چیست؟

معایب برچسب کابینت

چسپاندن برخی از برچسب ‌های موجود در بازار بر روی کابینت‌ها ممکن است راه حل موقتی برخی از افراد برای دادن ظاهری جدید به آشپزخانه شان باشد. این روش چندان مورد پسند نبوده و دارای معایب زیادی است به نحوی که ما بیشتر آن را هدررفت بودجه و زمان می‌دانیم. در این مقاله در مورد معایب برچسب کابینت بیشتر صحبت می‌کنیم.

برچسب کابینت چیست؟

برچسب‌ های کابینت در طرح و رنگ‌های مختلف برای نصب روی سطح فلزی کابینت‌ها تولید می‌شوند. برای چسباندن آن‌ها کافی است سطح را تمیز کنید و منتظر بمانید تا خشک شود، محافظ را بردارید، برچسب را بچسبانید و گوشه‌های کار را مرتب اصلاح کنید. با همین روش بسیار آسان ظاهر کابینت خود را بهبود می‌بخشید.

علاوه بر این، می‌توانید از میان طیف گسترده‌ای از طرح‌های بسیار واقعی مانند چوب قدیمی، بلوط، سبک مرمر و صاف انتخاب کنید؛ بنابراین اگر می‌خواهید کابینت‌ آشپزخانه خود را بازسازی کنید، بهترین گزینه را انتخاب کنید که مناسب استایل شما باشد.

معایب برچسب کابینت

ممکن است شما برای نصب این برچسب‌ها دلایل زیادی داشته باشید. ما در اینجا می‌خواهیم از معایب برچسب کابینت صحبت کنیم تا قبل از اقدام آگاه باشید که چه اتفاقی برای آشپزخانه و محیط خانه جدید شما می‌افتد. معایب برچسب کابینت عبارت‌اند از:

چروک شدن

هنگام نصب باید دقت بسیار بالایی به خرج بدهید وگرنه برچسب‌ها چروک شده و ظاهری نامتناسب و غیر زیبا به کابینت‌ها می‌دهند. کافی است کاغذ پشت برچسب‌ها را جدا کرده و آن‌ها را بچسبانید؛ اما همین کار ساده اگر بادقت و حوصله انجام نشود، خروجی زیبایی به شما نخواهد داد.

ورآمدن برچسب در صورت خیس شدن

این روکش‌ها با چسب به کابینت وصل شده‌اند و در صورتی که خیس شوند یا آب به زیر آن‌ها نفوذ کند چسب آن خاصیت خود را از دست داده و روکش‌ها ور می‌آیند. حتماً می‌دانید ورآمدن لبه‌های کابینت چه ظاهر نامرتبی به آشپزخانه شما می‌دهد. احتمالاً این آخرین چیزی است که می‌خواهید.

نیازمند دقت بالا در موقع نصب

چسباندن روکش کابینت نه مهارت خاصی لازم دارد و نه نکته تخصصی دارد. تنها چیزی که لازم دارید دقت و حوصله است. به‌دقت برچسب‌ها را به لبه کابینت بچسبانید و بعد بخش‌های دیگر را وصل کنید. اگر آدم صبوری نیستید و کارهای دقیق مانند این کلافه‌تان می‌کند، بهتر است منصرف شوید یا چسباندن آن‌ها را به شخص دیگری بسپارید. این کار همچنین به‌وقت زیادی نیاز دارد تا مرتب از آب دربیاید.

خش خوردن

برچسب‌ها به‌سادگی توسط اجسام تیز مانند سوزن، چاقو و قیچی دچار خراش می‌شوند. از آنجایی که محیط آشپزخانه جایی برای کار کردن با وسایل تیز است ممکن است چسباندن این روکش‌ها ایده چندان جالبی نباشد و مرتباً دچار خراش شوند.

معایب روکش کابینت

غیر قابل نصب بودن بر روی سطوح متخلخل مانند چوب و چوب پنبه

تنها در صورتی که کابینت‌های فلزی با سطح صاف دارید به چسباندن این برچسب‌ها برای کابینت روی بیاورید؛ زیرا چسباندن آن‌ها بر روی چوب یا سطوح متخلخل اصلاً منظره جالبی به شما نمی‌دهد. اگر این کار را انجام دهید، در مدت کوتاهی خراب می‌شود و در نهایت ور می‌آیند و ارزشش را ندارد مگر اینکه بخواهید زمان و انرژی خود را تلف کنید. علاوه بر این که روکش‌ها چروک می‌شوند، نچسبیدن درست آنها نیز مانع دیگری است که باعث می‌شود کابینت‌ها ظاهر نامتناسبی بگیرند.

اشتعال پذیری

این روکش‌ها از جنس پلاستیک و کاغذ هستند و به راحتی می‌سوزند. این برچسب‌های تزئینی دشمنان بزرگ گرما هستند. دمای بالا چسب‌ها را نرم می‌کند و برچسب‌های شما به‌خوبی روی سطح ثابت نمی‌شوند. در آشپزخانه وسایلی مانند سماور، اجاق و پیک‌نیک وجود دارند که ممکن است سبب آتش‌گرفتن این روکش‌ها شوند. این احتمال بسیار ضعیف است؛ اما بهتر است قبل از نصب روکش کابینت از این نکته نیز اطلاع داشته باشید.

غیر قابل استفاده بودن برای سطوح کروی

سطوح صاف و یکدست مستطیلی و مربعی بهترین بستر برای چسباندن این روکش‌ها هستند. پیشنهاد می‌کنیم اصلاً به چسباندن آن‌ها بر روی سطوح کروی و درهای کابینت طرح‌دار که تزئینات برجسته دارند فکر نکنید. اگر سعی کنید به طور کامل سطوح کروی را با برچسب کابینت بپوشانید، ممکن است حباب یا چین و چروک در سطح آن‌ها ظاهر شود.

دشوار بودن تمیزکردن آن‌ها

برای تمیز کردن این برچسب‌ها باید بسیار محتاط باشید و از مواد شوینده قوی یا سیم ظرف شویی استفاده نکنید. موادی مانند وایتکس می‌توانند رنگ روکش‌ها را دچار تغییر کنند. علاوه بر این تمیز کردن آن‌ها با پارچه نمدار انتخاب بهتری است؛ زیرا آب باعث ورآمدن و ایجاد حباب در آن‌ها می‌شود.

سخن پایانی

برچسب کابینت یکی از روش‌هایی است که می‌توانید با استفاده از آن به سبک کابینت خود اعم از کابینت مدرن و کابینت کلاسیک ظاهری جدید بدهید. ما در این مقاله به بررسی نکات منفی این روش پرداخته ‌ایم.