کابینت انزو چیست؟ مزایا و معایب آن

کابینت انزو

کابینت انزو نامی آشنا نیست و ما مانند سایر انواع دیگر کابینت‌ها نمی‌توانیم صرفاً از روی اسم به ویژگی‌ها و مواد سازنده آن پی ببریم. به همین سبب در این مقاله می‌خواهیم به معرفی کابینت انزو و ذکر مزایا و معایب آن بپردازیم.

کابینت آشپزخانه انزو چیست؟

کابینت انزو در واقع الهامی از کابینت‌های برند انزو می‌باشند که شرکتی خارجی است و در داخل ایران تولید کنندگان داخلی سعی دارند با تقلید از این نوع کابینت‌ها انواع آن را بسازند؛ بنابراین شاید درست باشد این کابینت‌ها را طرح انزو بنامیم.
برند انزو که در واقع زیر مجموعه برند اوریاژ محسوب می‌شود در زمینه تولید انواع کابینت آشپزخانه، میز و صندلی و درب از جنس چوب فعالیت می‌کند. برند انزو صرفا در تولید انواع طرح‌های کابینت آشپزخانه فعالیت می‌کند.

تفاوت کابینت انزو با کابینت‌های وکیوم

کابینت انزو از جنس ورق ام‌دی‌اف تولید می‌شود و از طریق تکنولوژی وکیوم توسط دستگاه پرس وکیوم پرس و آماده می‌شود. تفاوت کابینت انزو با وکیوم در قطر ورق‌های ام‌دی‌اف ای است که برای ساختن آنها به کار می‌رود. به همین سبب قطر ورق ام‌دی‌اف در کابینت وکیوم بیشتر بوده و حدود ۲۵ میلی متر است.

با این وجود قطر به کار رفته در کابینت وکیوم نهایتاً به ۱۶ یا ۱۸ میلی متر می‌رسد. تفاوت دیگری که کابینت انزو با کابینت وکیوم دارد این است که به طور معمول کابینت‌های وکیوم را در رنگ‌های سفید براق می‌سازند؛ اما کابینت‌های انزو به رنگ‌های دیگر نیز موجود هستند.

کابینت وکیوم تنوع رنگ بیشتری دارد و شما می‌توانید رنگ‌های دیگر را با هم ترکیب کنید. آخرین تفاوت این دو گروه در قیمت آنها است که به دلیل مواد به کار رفته و جنس ورق‌ها قیمت کابینت وکیوم بالاتر است.

رنگ بندی کابینت آشپزخانه انزو

به طور کلی شما هنگام سفارش کابینت‌های انزو می‌توانید سه رنگ را انتخاب کنید.

 رنگ پلی‌استر

 این رنگ‌ها کیفیت پایینی دارند و به ‌مرورزمان کدر و تیره می‌شوند.

 رنگ پولیشی

 رنگ پولیشی از انواع محبوب و گران رنگ‌ها هستند، دارای درخشندگی و شفافیت بالا بوده و همچنین در برابر ضربه مقاومت بیشتری از خود نشان می‌دهند.

رنگ پلی اورتان

رنگ پلی اورتان کیفیت متوسطی دارد و در برابر نور و رطوبت نیز مقاوم است. آن‌ها طول عمر نسبتاً بالایی دارند. قیمت رنگ پلی اورتان از کابینت پولیشی کمتر است. نکته‌ای که باید به آن دقت کنید این است که کابینت انزو در دسته کابینت‌های کلاسیک قرار می‌گیرد؛ اما می‌توانید طرح‌های ساده و رنگ‌های خنثی مانند شیری براق یا سفید صابونی را برای آنها در نظر بگیرید.

مزایا و معایب کابینت انزو چیست؟

اگر می‌خواهید تغییر دکوراسیون جدیدی در منزل خود اعمال کنید باید در مورد انواع کابینت‌ها و مزایا و معایب آنها به خوبی تحقیق کنید. در این بخش از مقاله ما به ذکر ویژگی‌های مثبت و منفی این نوع کابینت می‌پردازیم.

 مزایای کابینت انزو

اولین مزیت این کابینت‌ها شباهت بالای آنها به هایگلاس است که دارای درخشندگی و شفافیت بالا بوده و فضای لوکس و شیکی به خانه شما می‌دهد. آنها بسیار مقاوم هستند و همین مورد سبب طول عمر بالای این کابینت‌ها می‌شود. در تولید کابینت انزو از رنگ پولیش یا روکش‌های pvc که ضد آب هستند استفاده می‌شود؛ به همین دلیل آنها در برابر رطوبت مقاومت بالایی نشان می‌دهد و هرگز اتفاق نمی‌افتد که رطوبت به مغز کابینت نفوذ کند. از دیگر مزایای این نوع کابینت به موارد زیر اشاره می‌کنیم.

  • نورپردازی بهتر آشپزخانه شما
  • دوام و ماندگاری بالا
  • استاندارد بودن کالا
  • مقاومت بالا در برابر ضربه، خراش خوردگی و حرارت

معایب کابینت انزو

در کنار جنبه‌های مثبت این نوع کابینت‌ها می‌توانیم به برخی ویژگی‌های منفی آن نیز اشاره کنیم. معایب کابینت‌های انزو در ادامه توضیح داده شده است.

  • شما برای داشتن یک آشپزخانه زیبا و بی‌نقص باید هزینه بالایی برای تولید کابینت‌های انزو بدهید. در صورتی که مهارت سازنده کابینت بالا نباشد، ممکن است لوکس بودن و زیبایی کابینت شما چندان به چشم نیاید.
  • مقاومت کابینت‌ها موضوعی است که باید بیشتر به آن دقت کنیم؛ زیرا در اثر خراش یا برخورد با اشیای تیز و برنده دچار خشم می‌شود.
  • تنوع رنگ و طرح در کابینت‌های انزو چندان بالا نیست؛ بنابراین شما چند انتخاب محدود خواهید داشت.
  • قیمت این کابینت‌ها نسبت به انواع دیگر حتی کابینت‌های هایگلاس نیز بالاتر است.

سخن پایانی

اگر به دنبال طرح‌های جدید هستید که جلوه جدیدی آشپزخانه شما بدهد، بهتر است کابینت‌های انزو را انتخاب کنید. این کابینت‌ها در دسته طراحی کابینت کلاسیک قرار می‌گیرند؛ با این وجود می‌توانید آنها را در نهایت سادگی انتخاب کنید و با رنگ‌های روشن و نود مثل سفید درخشندگی و شفافیت جدید آشپزخانه خود بدهید.