اگر به دنبال طراحی دکور آشپزخانه خود هستید، بهتر است در میان تحقیق و بررسیهای خود نگاهی هم به کابینتهای حجمی بیندازید. در این مقاله سعی میکنیم کابینت حجمی را به شما معرفی کرده و از مزایا و معایب آن برای شما صحبت کنیم.
کابینت حجمی چیست؟
کابینتهای حجمی انواع جدیدی از دکوراسیون آشپزخانه هستند که در طراحی آنها فضای کمی از آشپزخانه اشغال میشود؛ ولی عمق زیادی دارند. عمق، طول و عرض این کابینتها با توجه به فضای آشپزخانه شما طراحی و اجرا میشود. به این صورت شما میتوانید آشپزخانهای جادار، کارآمد و در عین حال زیبا و منظم داشته باشید.
اگر فضای آشپزخانه شما کوچک است، بهترین گزینه برای شما کابینت حجمی است؛ زیرا این کابینتها آشپزخانه شما را زیباتر و منظمتر نشان میدهند و از همان فضای کوچک برای نظم دادن به آشپزخانه بهره میبرند. به این صورت شما میتوانید حجم زیادی از وسایل خود را در آشپزخانه جا بدهید.
انواع کابینت حجمی
کابینتهای حجمی را میتوانید در سبکهای مختلف برای آشپزخانه خود اجرا کنید. در ادامه انواع کابینت حجمی خدمت شما معرفی خواهد شد.
کابینت حجمی کلاسیک
کابینتهای کلاسیک دارای جزئیات زیاد هستند و در آراستگی آنها از چراغ، ستون و دستگیرهها استفاده میشود. کابینت کلاسیک ممکن است نسبت به انواع دیگر هزینه بالاتری برای شما داشته باشد. همچنین این کابینتها از جنس چوب ساخته میشوند.
کابینت حجمی مدرن
کابینت مدرن دارای طراحیهای سادهتر با رنگهای روشن و خنثی هستند. برای این کابینتها از دستگیره استفاده نمیکنند یا دستگیرههای بسیار کوتاه با طراحیهای ساده در آنها قرار میدهند. این نوع کابینت امروزه طرفداران بیشتری دارد. شما برای ساخت کابینت حجمی مدرن میتوانید از ورقهای فلزی، ام دی اف و هایگلاس استفاده کنید.
کابینت حجمی ام دی اف
شما میتوانید از ورقهای ام دی اف که به صورت داخلی و خارجی در بازار موجود هستند برای ساخت کابینتهای خود استفاده کنید. هنگام ساخت کابینتهای حجمی ام دی اف باید به یاد داشته باشید که این کابینتها ضد رطوبت نیستند و شما باید در تمیز کردن و شستشوی آنها دقت زیادی به خرج بدهید. همچنین احتمال آسیبدیدگی و خوردگی آنها بالاتر است؛ بنابراین نیازمند مراقبت بیشتری هستند.
کابینت حجمی هایگلاس
این کابینتها طرفداران زیادی دارند و آشپزخانه شما را واقعاً متفاوت و شیکتر از گذشته نشان میدهند. در کنار این ویژگیهای مثبت کابینتهای هایگلاس قیمت بالاتری دارند و تمیز کردن آنها نیز کار سختتری است.
کابینت حجمی انزو
آیا با کابینتهای انزو آشنایی دارید؟ آنها یکی از مدلهای سبک نئوکلاسیک هستند که به تازگی در طراحی دکوراسیون استفاده میشوند. کابینتهای انزو طراحی ساده و خاصی دارند. درب آنها توسط دستگاههای برش به شکل منحنی ساخته میشوند و همین طراحی سبب تمایز کابینت حجمی انزو شده است. در ساخت آنها همچنین از تاج و سرستون بهره میبرند؛ اما به طور کلی سادگی و مینیمالیسم را در طراحی آنها رعایت میکند.
مزایا و معایب کابینت حجمی
این کابینتها دارای برخی ویژگیها و خصوصیات خاص خود هستند. در ادامه مزایا و معایب آنها را مورد بررسی قرار میدهیم تا بتوانید با دید شفافتری انتخاب کنید.
مزایای کابینت حجمی
یکی از مهمترین مزایای کابینت حجمی استفاده بهینه از فضا است. شما میتوانید در فضایی کوچک حجم زیادی از وسایل را قرار بدهید. علاوه بر این با انتخاب آنها نظم بیشتری به وسایل خود میدهید. در کابینتهای حجمی شما تنوع مواد، تنوع مدل و تنوع سبکها را تجربه میکنید. تمیز کردن کابینت حجم کاری بسیار آسان و سریع خواهد بود؛ بنابراین در صورتی که شما شاغل هستید، میتوانید کابینت حجمی را انتخاب کنید که به تمیزی کمتری نیاز دارد.
قیمت کابینتهای حجمی دارای تنوع زیادی بوده و بستگی به مدلی دارد که انتخاب میکنید. به طور کلی شما میتوانید از قیمتهای بسیار ارزان تا قیمتهای بسیار بالا را برای کابینتهای حجمی تجربه کنید.
معایب کابینت حجمی
یکی از معایب این کابینتها مدت زمان طولانی است که برای نصب آن لازم دارید. شما باید حتماً از استادکاران بسیار ماهر استفاده کنید و همچنین به دلیل حساسیتهای بالای کار زمان زیادی برای نصب آنها لازم است. ممکن است برخی از انواع آنها مانند کابینت حجمی کلاسیک یا مدلهای هایگلاس دارای قیمتهای بالاتری در بازار باشند.
سخن پایانی
این مطلب از وبسایت نوآن در مورد معرفی کابینت حجمی و مزایا و معایب آن بوده است. به طور کلی مزایای کابینت حجمی بسیار بیشتر از معایب آن است که همین ویژگی سبب شده تا در بازار محبوب باشد و افراد زیادی به طراحی کابینت حجمی برای آشپزخانه خود روی بیاورند.