کابینت لمسی یا بدون دستگیره و مزایا و معایب آن

کابینت لمسی یا بدون دستگیره

آشپزخانه ایده آل برای هر یک از ما متفاوت به نظر می‌رسد؛ اما بسیاری از افراد کاربردی بودن و حداکثر راحتی را ویژگی مشترک بهترین آشپزخانه‌ها می‌دانند. کابینت لمسی یا بدون دستگیره یکی از طرح‌های پیشنهادی سبک کابینت مدرن است که در همین راستا به مشتریان عرضه می‌شود. این مطلب مزایا و معایب آن‌ها را بررسی می‌کند.

کابینت لمسی یا بدون دستگیره

از نظر برخی مشتریان کابینت باید دارای بخش‌های زیادی برای نگهداری لوازم، ظروف و لوازم آشپزخانه باشند؛ اما این مستلزم این است که درب آنها نیز به تعداد مناسب دستگیره مجهز شود. در عین حال، ظاهر و طراحی یراق آلات همیشه با نمای مینیمالیستی مدرن ترکیب نمی‌شود؛ بنابراین یکی از شیک‌ترین و رایج‌ترین روندها در طراحی داخلی آشپزخانه عدم وجود دستگیره است.

 چگونه می‌توان چنین تصمیمی را توجیه کرد و امروزه از چه مکانیسم‌هایی استفاده می‌شود؟ شاید تصور و پذیرش این واقعیت برای شما آسان نباشد که آشپزخانه از عناصر تزئینی آشنا مانند دستگیره درها خالی باشد. در واقع کابینت‌ها به نحوی طراحی می‌شوند که علاوه بر زیبایی بتوانند بدون دستگیره باز و بسته شوند.

فرورفتگی‌های ویژه در لبه کابینت‌ها مانند دستگیره عمل می‌کنند و زیبایی منحصر به فردی هم دارند. آنها نامرئی به نظر می‌رسند با این وجود می‌توانند کاری کنند آشپزخانه شما شیک‌تر به نظر برسد.

نحوه کار کابینت لمسی یا بدون دستگیره

کابینت لمسی یا بدون دستگیره به مکانیزم مخفی مجهز هستند که به شما امکان می‌دهد با کمی فشار روی درب یا کشو آن را باز کنید. این مدل اخیراً بسیار محبوب شده است. کابینت لمسی یا بدون دستگیره تحت تأثیر فشار نرم انگشتان، به آرامی تا یک سطح خاص باز می‌شود. همچنین فشار مجدد دست به بسته شدن آن‌ها کمک می‌کند.

برخی دیگر از کابینت‌های لمسی با حسگرهای الکترونیکی که لمس نور را تشخیص می‌دهند حتی راحت‌تر باز می‌شوند تا موتور الکتریکی به طور خودکار کابینت را بیرون بکشد. این سیستم کاربردی‌تر است؛ زیرا دست‌ها که اغلب مشغول پخت‌وپز هستند دیگر با سطح کابینت تماسی نخواهند داشت.

مکانیزم فشار مجهز به یک درایو الکتریکی ویژه است که به شما امکان می‌دهد تا درهای کابینت لمسی یا بدون دستگیره را به‌آرامی تا انتها باز کنید، اشیایی را که مانع بسته شدن می‌شوند تشخیص دهید و همچنین کابینت‌ها و کشوها را به‌راحتی ببندید. جای تعجب نیست که کابینت‌های بدون دستگیره روزبه‌روز محبوب‌تر می‌شوند.

با وجود ظاهر استثنایی و نگهداری آسان کابینت آشپزخانه بدون دستگیره، چند نکته منفی نیز وجود دارد. در ادامه بحث به مزایا و معایب کابینت لمسی یا بدون دستگیره اشاره می‌کنیم.

مزایا و معایب کابینت لمسی یا بدون دستگیره

بیایید به نکاتی که در هنگام برنامه‌ریزی آشپزخانه بدون دستگیره مهم است و مواردی که در این کار باید در نظر بگیریم نگاهی بیندازیم. به نظر شما کدام بهتر است؟ کابینت با دسته یا بدون دسته؟ ما با ذکر مزایا و معایب در تصمیم گیری به شما کمک خواهیم کرد.

مزایا

کابینت لمسی یا بدون دستگیره بسیار خاص بوده و از نظر زیبایی شناسی نیز جدید به نظر می‌رسد؛ زیرا هیچ چیز اضافی مانع از لغزش چشم در امتداد سطح نما نمی‌شود. مختصر بودن و عدم وجود جزئیات غیر ضروری امروزه از فراوانی کابینت کلاسیک و لوازم تزئینی محبوب‌تر است. علاوه بر این، کابینت مینیمالیسم در طراحی آشپزخانه می‌تواند به میزان قابل‌توجهی در وقت و تلاش شما صرفه جویی کند. مزایا کابینت لمسی یا بدون دستگیره شامل موارد زیر هستند:

  • طراحی مدرن و خاص
  • تمیز کردن ساده و سریع
  • انتخاب سیستم‌های بازگشایی مختلف

معایب

همیشه طرح‌های جدید جنبه‌های مثبت و منفی دارند. این قسمت به توضیح ویژگی‌های منفی کابینت لمسی یا بدون دستگیره اختصاص یافته است. از معایب کابینت لمسی یا بدون دستگیره می‌توان به این نکات اشاره کرد:

  • از لمس مداوم سطح نماها آثار و لکه‌هایی به جا می‌ماند.
  • تولید چنین نماهایی ارزان نیست.
  • سیستم‌های بازشو به فضای بیشتری نیاز دارند و باید هنگام برنامه ریزی در نظر گرفته شوند.
  • مقاوم سازی امکان پذیر نیست.
  • فناوری‌های الکترونیکی کابینت‌های لمسی بسیار گران هستند.

سخن پایانی

در آشپزخانه، خانم‌ها اغلب مشغول انجام چندین کار به طور هم‌زمان هستند و درها با مکانیزم باز شدن داخلی به شما کمک می‌کنند تا تنها با یک لمس دست، شانه یا حتی زانو به طور سریع و آسان به محتویات هر کشو یا کابینت دست پیدا کنید. کابینت آشپزخانه بدون دستگیره خلاقیت جدیدی در طراحی است. این مطلب در مورد کابینت لمسی یا بدون دستگیره و ذکر ویژگی‌های آن‌ها تهیه شده است.